pacsikutya.hu

Kutyakellékek

Trixie webshop

trixie webshop

4 perc a tartalom elolvasásának időtartama

Elengedhetetlen volt, egy olyan kutyakellék márka felkutatása, mint a trixie. Ezért alapvetően sikerült is elindítani egy trixie webshopot a kutyusom.hu domain alatt.

Azért esett erre a választásunk, mert kiváló termékminőséggel bír és könnyű a termékek használata a gazdik számára.

Ebben a bejegyzésben szertenénk is bemutatni pár terméket.

Trixie webáruház termékek

Trixie kutyahám

Elengedhetetlen egy trixie webáruházban a kutyahám megléte, nekem személy szerint az Y kutyahám a kedvencem. Ennek oka, hogy ki van párnázva, így a kutya bőrét sem dörgöli ki a pánt.

Trixie kutya nyakörv

Én személy szerint jobban szertem a hám használatát, mint a nyakörvet, jobban elolszlik a kutya egész testén amennyiben el kezd húzni és megfeszül a póráz.

DE! Természetesen nem szabad megfeledkezni az egyik kiedvenc termékemről vagy termékeimről a félnyvisszaverős vagy világítós nyakörvekről sem.

Trixie póráz

A sétáltatás másik elengedhetetlen eszköze, rengeteg féle kutyapóráz elérhető a trixie webshopban. Én szeretem számításba venni azt is a póráz kiválasztásánál, hogy hol élek életvitelszerüen.

Például ha ez egy nagy város akkor a sétáltatáshoz beszerzek magamnak egy rövidebb pórázat is, hogy ne tudjon a járdán túl messzire menni kedvencem.

Azonban tartok magamnál egy hosszab automata pórázt is amennyiebn eljutunk parkba és van hely szaladgálni.

Trixie szájkosár

Trixie webshop elengedhetetlen eszköze a szájkosár. Ma 2023-ban vannak olyan helyek ahol kötelezeő a szájkosár használata (főleg ott ahol ez ki is van írva, példaául: tömegközlekedésen).

Ennek nagyszerű alternatívája lehet a szájszíj. A szájszíj a nyakörv és a szájkosár ötvözete, alap felállásban hagyja, hogy kinyissa a száját és nyugodtan igyon és lihegjen.

Azonban ha elkezd húzni a kutya akkor a szájszíj automatikas összezárul ami a kutya szájít is összezárja.

Trixie jutalomfalat tartó

Természetesen ez már csak hab a tortán egy trixie webshopban. A jutalomfalat tartó azoknak való akik séta közben szeretik képezni a kutyájukat, vagy járnak oktatásra és nem azsebükben akarják tartani a jutalomfalatokat.

Trixie állatfelszerelés

Ez csak ízelítő volt a trixie állatfelszerelésekből, tervezünk további termékeket is bevezetni a webáruházba. Ezeket a termékeket 2023-ban fogjuk bevezetni:

  • trixie kutyafekhely
  • trixie kutyaruha
  • trixie hűsítő matrac
  • trixie ülésvédő

 

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben szeretne 10% kedvezményt kapni a kutyusom.hu kutyafelszereléssel foglalkozó webáruházban kérem iratkozzon fel hírlevelünkre!

Bejegyzés megosztása

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Kapcsolódó bejegyzések