pacsikutya.hu

Kutyakellékek

Ingyen elvihető kutyák

ingyen elvihető kutya örökbefogadható kutyák

6 perc a tartalom elolvasásának időtartama

Természetesen amennyiben ingyen szeretnél szert tenni kedvencedre erre is van már több lehetőség. Az egyik ilyen opció amikor menhelyről fogadsz örökbe kutyát, a másik opció amikor keveréke kölyök kutyákat lehet elvinni családoktól.

Ingyen elvihető kutyák menhelyről

Első körben a menhelyről elvihető kutyákkal kapcsolatos kérdéskört fogjuk jobban megvizsgálni. Rengeteg kutya van akit örökbe lehet fogadni természetesen ezek a kutyusok már nem biztos, hogy kölyökkorban vannak.

Találkoztunk már egészen a pár hónapos kutyától a 6-7-8 éves kutyákkal is, de nem ritka a 10 éves vagy attól idősebb kutya. Érdemes olyan menhelyet keresni ahol lehet sétáltatni vinni a kutyákat anélkül, hogy örökbe fogadnád őt.

Ennek nagy előnye, hogy van időd megismerni a kiszemelt kutyát és így a személyiségét is. Ez egy nagyon fontos pont, hogy mennyire illik hozzád személyiségében egy kutya.

Hiszen ha te inkább otthon ülős típus vagy a kutyának viszont hatalmas mozgásigénye van akkor lehet nem ez lesz a megfelelő párosítás.

Én személy szerint tudom javasolni a tárnoki kutyamenhelyet ahol én is jártam személyesen: https://ebarvahaz.hu/ – ide kutyát séáltatni járunk ahogy engedi időm.

Természetesen ég bennem a tenni akarás ezért nem szoktam üres kézzel menni. Az én esetemben ez azt jelenti, hogy szoktam vinni pár kg kutyatápot és jutalomfalatot a sétáltatáshoz.

Miben segít téged a menhely – alapvetően az oldalukon fent vannak az örökbe fogadható kutyák képekkel és leírással.

Természetesen mikor odaérsz a menhelyen dolgozók is segítenek, például mi kinéztük a neten, hogy melyik kutyát vinnénk sétálni, de amikor odaértünk akkor a menhelyen dolgozó hölgy segített nekünk és így egy életvidám kutyust tudtunk sétáltatni aki a Hádész névre hallgat. (most nézzétek meg a képeket, hát nem cukorpofa?!?!?)

ingyen elvihető kutya menhelyről

Ingyen elvihető kutya anyagi vonzata

Igen sajnos elég ritka az amikor tényleg ingyen el lehet vinni teljesen ingyen a kutyát. A legtöbb helyen szerencsére csak egy jelképes összeget kell fizetni érte ami kb 10.000 Ft-nak megfelelő összeg.

Ezzel ellentétben viszont van az az opció amikor az ivartalanítás és a különböző kezelések megfizetését is az örökbefogadónak kell állnia.

Ingyen elvihető kutya családtól

Előfordulhat az is, hogy a családnál nem tervezték szaporítani a kutyát, de ennek ellenére mégis születnek kicsik és ilyen esetekben el szokták őket ajándékozni vagy meghirdetik a különböző közösségi média felületeken csoportokban vagy felrakják őket különböző weboldalakra. Itt az egyik legnépszerűbb portál a jófogás ahol szintén lehet találni ingyen elvihető kutyákat.

ingyen elvihető kutya jófogás

A családtól ingyen elvihető kutyák sem lesznek 100%-ban költségmentesek. A legtöbbször el kell értük utazni és természetesen nem árt nekik egy orvosi vizsgálat, vagy ha annyira kicsik még akkor féregtelenítés, oltások, chip…
Ingyen elvihető kutyák ideiglenes gazdi

Ideiglenes gazdi

Van olyan lehetőség is amennyiben csak ismerkedni szeretnél a kutyatartással, hogy általában a menhelyek túl vannak terhelve vagy nincs elég helyük.

Ilyen esetkeben van lehetőség az gazdi szerepét betölteni ideiglenesen ami azt jelenti, hogy pár hónapra magadhoz veszed a kutyát és addig te felelsz érte teljes mértékben.

Neked kell beszerezni a tápot, neked kell etetned neked kell levinni sétáltatni és neked kell esetenként kozmetikushoz is elvinni. Amennyiben szeretnél megismerkedni a Uszkár kutyafajtával akkor ajánlom figyelmedbe az Uszkár fajtamentő csoportot amelyet facebookon fogsz megtalálni:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100085151695425

Kutyafelszerelés

Természetesen ahhoz, hogy örökbe tudj fogadni egy kutyát szügséged lesz hozzá a megfelelő kutyafelszerelésre és ebben tud neked segíteni a kutyusom.hu kutyafelszerelésekkel foglalkozó webáruház.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben szeretne 10% kedvezményt kapni a kutyusom.hu kutyafelszereléssel foglalkozó webáruházban kérem iratkozzon fel hírlevelünkre!

Bejegyzés megosztása

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Kapcsolódó bejegyzések